Persbericht

Coever Vastgoed

Coever Vastgoed kiest voor REMS Dashboards van Kalshoven Automation

Amsterdam, 1 juni 2017 - Ook dit jaar heeft de Provada een primeur van Kalshoven Automation.
In 2016 werd de eerste handtekening gezet voor de REMS Dashboards op basis van Tableau. Dit jaar mag Kalshoven Automation de eerste investmentmanager voor een particuliere vastgoedbelegger als nieuwe opdrachtnemer verwelkomen. Coever Vastgoed maakt zelf geen gebruik van speciale (vastgoed)software, maar heeft haar beheer uitbesteed aan vastgoedmanagers die met REMS, Real Estate Management System, van Kalshoven Automation werken.

Op de Provada zal Coever Vastgoed de handtekening zetten op de overeenkomst met Kalshoven voor de implementatie van REMS Dashboards.

Over Coever Vastgoed
Coever Vastgoed heeft het vastgoedmanagement  van het vastgoed uitbesteed aan ACM Vastgoedmanagement en Van ‘t Hof Rijnland Vastgoedmanagement, die beiden al jaren gebruik maken van REMS, het kernproduct van Kalshoven Automation. Met het oog op een ambitieuze, maar verantwoorde expansie in de komende vijf jaren in zowel in binnen- en buitenland heeft Coever Vastgoed naast de tien out of the box dashboards gekozen voor het ontwikkelen van dashboards met eigen KPI’s om zo op ieder moment te beschikken over de gewenste sturingsinformatie èn zicht te houden op de prestaties van de portefeuille.

REMS Dashboards
Met de door Kalshoven Automation ontwikkelde dashboards is het mogelijk om dagelijks volledig geautomatiseerd informatie te verwerken van vastgoedmanager naar belegger. De technologie welke gebruikt wordt voor de dashboards stelt Coever Vastgoed tevens in staat om kwartaal rapportages samen te stellen uit de verschillende databases van de vastgoedmanagers. Het gebruik van REMS is hiervoor geen vereiste, adapters voor andere ERP systemen zijn binnen enkele dagen te ontwikkelen.

Over Kalshoven Automation
Kalshoven Automation ontwikkelt al meer dan 25 jaar met succes hoogwaardige IT oplossingen voor de Nederlandse vastgoedmarkt. Tot onze klanten mag Kalshoven vele bedrijven uit de top10 van vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers en VvE-managers rekenen. Kalshoven besteedt bijzonder veel aandacht aan het volgen van markt- en industriestandaards, innovatie en betrouwbaarheid. Door onze goede samenwerking met de vele bedrijven uit uw branche spreekt Kalshoven de taal van de vastgoedwereld als geen ander.

Ondertekening
Als passende locatie voor de ondertekening van deze innovatie is gekozen voor het NeVaP Innovatie Huis (stand 12.54) waar Kalshoven Automation dit jaar als medestandhouder alle dagen aanwezig is. De ondertekening zal plaatsvinden op 1 juni a.s. om 14:00 uur.

Bij de feestelijke ondertekening zijn namens Coever Vastgoed aanwezig: Assetmanager Simone Broens en Directeur Rob van der Sterren, namens Kalshoven Automation Algemeen directeur Bart Kalshoven en branchemanager Eelco Martherus en namens de vastgoedmanagers de directieleden Nicole van de Berg (ACM Vastgoedmanagement) en Robert Kaufmann (Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement).

Contactgegevens
Wilt u naar aanleiding van dit persbericht meer weten? Neem dan contact op:
Kalshoven Automation B.V.
Contactpersonen: Bart Kalshoven (algemeen directeur), Eelco Martherus (branche manager)
Telefoonnummer: 06-558 73 995 (Bart Kalshoven), 06- 518 11 920 (Eelco Martherus)
E-mail: bart.kalshoven@kalshoven.nl / eelco.martherus@kalshoven.nl