Oplossingen

PropertyReports

Op een gestandaardiseerde wijze informatie uitwisselen tussen vastgoedmanager en belegger; dat is mogelijk met REMSafr en REDEX. De voordelen voor alle vastgoedpartijen zijn evident: sneller, efficiënter en minder foutgevoelig.

REMS PropertyReports

Wanneer u beheer voor derden voert, dan maakt u met REMS periodiek huurafrekeningen op; rapportages conform de eisen en wensen van uw opdrachtgever. De huurafrekeningen van REMS worden geaccepteerd door vrijwel alle institutionele beleggers, nationaal en internationaal.

U kunt deze rapportage aan uw opdrachtgever periodiek via het REMS InternetPortaal beschikbaar stellen. Naast de huurafrekening heeft de opdrachtgever ook de beschikking over alle bijbehorende digitale documenten.

Digitale uitwisseling

Voor het uitwisselen van gegevens tussen vastgoedmanagers en opdrachtgevers kunt u REMS AFR of REMS REDEX inzetten.

REMS AFR biedt beleggers de mogelijkheid om gegevens van hun vastgoedmanagers automatisch en gecontroleerd te verwerken in hun eigen administratie. Ook digitale documenten kunt u hierbij uitwisselen.

Met de REMS REDEX adapter lezen vastgoedbeleggers en hun vastgoedmanagers geautomatiseerd requests in en verwerken deze met REMS. Kalshoven Automation was voorloper met deze standaardsoftware voor REDEX.

REMS PropertyReports
  •   Tevreden opdrachtgevers
  •   Digitale uitwisseling
  •   BetrouwbaarKalshoven Automation B.V.

Kabelweg 37
1014 BA AMSTERDAM
T: 020 - 606 8 606